Gorilla Wear Sharon Ponytail Pet – Wit/Zwart

Deze site werd mij aangeraden door een paar vrienden van mij van op de crossfit lessen. Hun hebben hier al eerder besteld en waren hier aangenaam verrast over. Toen ik dit hoorde ging ik de site ook maar onderzoeken. Hier heb ik tot nu toe nog geen spijt van gehad. Want het is een overzichtelijke site, snelle bezorging en de prijzen bij Gorilla Wear zijn echt goedkoop in verband met de kwaliteit die je krijgt. Ze hebben ook een enorm groot aanbod van sportkleding. Alles in een online webshop waardoor je gemakkelijk een gloednieuwe sport outfit kan scoren. Zo heeft mijn vriend nieuwe bokshandschoenen gekocht waar hij ook zeer blij mee is.

Ze hebben niet alleen sportkleding voor heren en dames, maar ook accessoires die noodzakelijk zijn als je gaat sporten. Zoals: bidons, sporttassen, fanny packs, lifting belts, wrist and knee wraps, fitness handschoenen en zelfs handdoeken! Kortom een echte aanrader!

Overigens krijg je als je een bestelling boven de honderd euro plaatst een gratis cadeautje. Bestel met een paar vrienden op Gorilla Wear en dan heb je dit bedrag al. Dit helpt onze planeet ook weer door duurzaam te zijn.

Goed, maar nu even over mijn bestelling bij Gorilla Wear. Ik heb de Sharon Ponytail Pet gekocht omdat mijn paardenstaart meestal uitzakt tijdens het rennen, ook al gebruik ik sterke elastiekjes. Maar bij deze pet is dit echt niet het geval. Het zorgt ook nog eens voor een goede ondersteuning van mijn haar waardoor mijn lange lokken niet voor mijn ogen gaan wapperen.

Ik heb de kleur wit-zwart genomen, omdat al mijn sportkleding in deze twee kleuren zijn. En met zwart wit kan je eigenlijk nooit fout zitten, omdat het overal bij matcht. De stevigheid van de pet zelf vind ik ook prettig. Het zit niet te strak om je hoofd heen, knelt niet af en toch geeft het je de stevigheid die je wilt. De klep is ook op een goede manier gebogen, waardoor de zon uit je ogen blijft tijdens het hardlopen. Mocht je een ander soort pet zoeken hebben hun dit ook. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook een pet die mee stretcht met je hoofd en met een ademende stof. Ze hebben ook mutsen mocht je dat zoeken.

De laatste keer toen ik met mijn vriendin ging wandelen droeg ik mijn pet om mijn ogen een beetje te beschermen van het felle zonlicht. Mijn vriendin vertelde mij dat mijn pet mij goed staat en gaf me ook het compliment dat het logo hip is. Het borduurwerk vind ik ook echt prachtig afgewerkt. Geen losse draadjes aan de binnenkant of buitenkant wat er bij sommige petten wel het geval is. Mijn vriendin wilde ook altijd al zo’n pet, omdat hardlopen met lang haar ook voor haar een probleem is. Altijd die losse haren of zelfs die paardenstaart die je zicht verdoezelen. Ik heb de pet ook even aan haar uitgeleend, wanneer ze last had van de zon. Dit was gemakkelijk omdat deze pet verstelbaar klittenband heeft. Ik ben blij met mijn pet en mijn vriendin heeft er nu ook een aangeschaft, omdat ze hem ook prettig vond dragen. Zij heeft er een in het zwart besteld en nu zou ik er bijna nog een willen kopen.

De kwaliteit is het geld echt waard en ze leveren snel. Hier was ik echt aangenaam verrast over. Wat ik ook belangrijk vind is de bereikbaarheid van een online website en hoe snel ze je antwoorden als je vragen hebt. Toen mijn vriend een paar vragen had heb ik ze meteen gemaild en ik kreeg al binnen de paar uur een antwoord. Mocht je niet willen e-mailen kan je ze ook een bericht sturen op Facebook. Hierbij reageren ze ook snel en dit is voor sommige ook gemakkelijker. Ik begrijp dat mijn vrienden van de crossfit zo enthousiast zijn over Gorilla Wear en ik spreek nu met dezelfde hoeveelheid lof over deze site en hun producten!

Scroll to top